Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
9-7-2020
Seizoen 2020/2021

De vakantie komt eraan en daarna start een nieuw hockeyseizoen met trainingen en wedstrijden, kortom met leuke uitdagingen en veel spelplezier. Vanaf maandag 31 augustus beginnen de trainingen weer en de competitie begint op zaterdag 5 september 2020.

Op 29 augustus wordt het A50 toernooi georganiseerd en hier zullen alle team aan deelnemen

Zoals elk jaar is het een hele puzzel geweest om voor elk team een trainer te vinden. Op de website staat het voorlopige trainingsschema onder hockey->trainingsschema. Kies voor veld en 2020/2021 1ste helft of op LISA. Dit is een voorlopige schema. Het schema is nog niet definitief omdat i.v.m. roosters van onze trainsters het nog kan zijn dat er aanpassingen nodig zijn. In de week voordat de trainingen starten zal dan het definitieve trainingsschema bekend worden.

 

Elk jaar is de indeling voor het volgende seizoen een hele klus. De indeling is gemaakt op basis van leeftijd, niveau, richtlijnen KNHB en in samenspraak met de coaches. Na het publiceren van de voorlopige indeling zijn er nog meerdere verzoeken geweest tot wijziging. Deze verzoeken zijn zorgvuldig door TC bekeken en waar nodig met coaches overlegt. De definitieve indeling staat sinds vandaag op LISA of op de website.

Graag wensen we jullie veel succes en veel hockey plezier in het nieuwe seizoen.

 

Technische Commissie.
 
 

Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Wedstrijdschema
Teams