Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
7-10-2016
Veel belangstelling voor de uitleg spelregels E-tjes

Veel belangstelling vanavond voor de uitleg spelregels E-tjes door Hans van Weert van de KNHB. Ruim 50 spelers en ouders stellen de ene vraag na de andere!

Onze club heeft veel jonge leden. Waar we momenteel tegenaan lopen, is dat de oudere leden nogal vaak worden ingedeeld om te fluiten. Daarom hebben we aan de spelers van de C-teams gevraagd of zij mee willen helpen om de E-wedstrijden te fluiten. Gelukkig gaat een groot deel dat doen en daarom gaf Hans van Weert (opleiding scheidsrechters van de KNHB) vanavond uitleg over de spelregels bij de E-tjes en waar je op moet letten.

De C-spelers zijn in de leeftijd van 11 tot 13 jaar en kunnen de support van de ouders langs de lijn gebruiken, zeker als ze net beginnen te fluiten en daarover onzeker zijn. Daarom was het goed om te zien dat ook een flink aantal ouders bij deze instructie was, zodat ze elkaar kunnen (onder)steunen op en langs het veld. Mocht er een keer een scheidsrechter uitvallen, dan is dat niet meteen een probleem omdat één van de ouders dan kan fluiten.

Foto's:  http://www.hdlhockey.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=610&Volledig=1











 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Lotte van Beek - Bongers
Wedstrijdschema
Teams