Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
4-9-2016
We gaan weer beginnen!

De vakantie zit er op en een nieuw hockeyseizoen staat weer voor de deur met trainingen en wedstrijden, kortom met leuke uitdagingen en veel spelplezier. Vanaf maandag beginnen de trainingen weer en de competitie begint op zaterdag 10 september 2016.

Zoals elk jaar is het een hele puzzel geweest om voor elk team een trainer te vinden, en we hebben het plaatje nog niet helemaal compleet, maar hebben goede hoop dat we voor die teams snel een oplossing vinden. Kijk op de HDL website  voor de juiste trainingstijden, zie http://www.hdlhockey.nl/site/?option=960&t=1&pid=-1

Sportiviteit & respect staan bij hockeyclub HDL hoog in het vaandel. Daarom verwachten wij van alle spelers en coaches dat ze zich ook hierna gedragen. Ook wij begrijpen dat "in het heetst van de strijd” de emoties hoog kunnen oplopen, maar behandel de spelers en de coaches van de tegenpartij met respect. Het spreekt vanzelf dat de beslissing van de scheidsrechter gerespecteerd wordt, dus geen opmerkingen naar de scheidsrechter! Vergeet niet om na de wedstrijd de hand geven aan de tegenstander en de scheidsrechters om te feliciteren of te bedanken.

Na de goede ervaringen van vorig jaar zullen ook dit seizoen weer af en toe scheidsrechtersbegeleiders bij de wedstrijden aanwezig zijn. Dit verstrekt het zelfvertrouwen van de scheidsrechter en zorgt ervoor dat ze niet het gevoel hebben er alleen voor te staan.

Hierbij wil ik ook benadrukken dat van elke HDL speler vanaf 14-jaar wordt  verwacht dat ze af en toe thuiswedstrijden begeleiden of fluiten, ook al hebben ze de scheidsrechterscursus niet gevolgd. Wij zien dit als een sociale verplichting naar de club. Je wordt ingedeeld naar leeftijd, ervaring en niveau. Daarom is het verstandig, en in je eigenbelang, de jaarlijkse ze scheidsrechterscursus te volgen en het examen te halen. Je krijgt vanzelf een uitnodiging. In het clubhuis liggen achter de bar de scheidsrechterskaarten van de leden die vorig jaar geslaagd zijn.

Hockeyclub HDL heeft z’n bestaansrecht door de vele vrijwilligers, zonder vrijwilligers kan er niet gehockeyd worden. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe mensen die zich willen inzetten voor de club, dit kan voor een enkele activiteit zijn of in een commissie. Laat u zich niet weerhouden om uw interesse kenbaar te maken.

Indien er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met de TC.

We wensen jullie veel succes en hockeyplezier toe in het nieuwe seizoen!

Namens de hele technische commissie
Robert Wijdeveld

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Fenne Lunenburg
Wedstrijdschema
Teams