Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
8-6-2016
Een verdiende taart voor girlpower Meisjes B1

Meisjes B2, een prachtig team van 14 vrolijke meiden, die naast de twee eigen trainingen en de wedstrijd, meerdere keren per week klaar staan voor de club om trainingen te verzorgen voor de juniorenteams of op zaterdag als scheidsrechter op het veld staan. Daarmee staan ze met plezier veel uurtjes op het veld voor onze club.

Meisjes B2 speelt nu voor het vierde seizoen in de tweede klasse en heeft na 14 seizoenen poule-koploper dit jaar niet de eerste plaats weten te behalen, maar wel en prachtige tweede positie in de poule!

Afgelopen winter mochten de dames kiezen: KNHB zaalcompetitie 2e klasse of vriendschappelijk toernooi in Heesch. Overal werd fanatiek getraind en in de weekenden gestreden.
Het KNHB team zat in een zware poule en wist met 11 gewonnen wedstrijden diverse grotere clubs achter zich te houden, waardoor ze kampioen werden. Een knappe prestatie, want grotere clubs dachten 'ach, die meppen wij wel van het veld', maar zij kwamen bedrogen uit: de HDL meiden gingen als een speer!

Daarom voor het gehele team een verdiende taart voor alle girlpower!

Coaches Alina en Ed




 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Lotte van Beek - Bongers
Wedstrijdschema
Teams