Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
7-6-2016
MD1 staan hun mannetje tijdens hockey tegen top 3 teams uit de regio

Meisjes D1 is kampioen in de zaal geworden. En ze hebben het moeten opnemen tegen grote verenigingen in de buurt: Gemert, Geel-Zwart en Helmond werden verslagen! En dat is een knappe prestatie, omdat deze verenigingen veel meer mogelijkheden hebben om te trainen in de zaal. We blikken even terug naar het hele seizoen.

Met en voor elkaar knokken
Meisjes D1 is dit seizoen begonnen als een geheel nieuw team. De club heeft geprobeerd om de meest gedreven meiden bij elkaar te zetten om te kijken hoever deze meiden samen konden komen. Vanaf het allereerste begin konden ze het goed met elkaar vinden, zowel binnen als buiten het veld. Ze waren echt bereid om met elkaar en voor elkaar te knokken. Het was in het begin natuurlijk even zoeken naar de juiste plekken binnen het team, maar toen de meiden beter op elkaar ingespeeld raakten, werd het niveau met de week hoger. En dankzij de tomeloze inzet van trainers Ilvy en Ton werden de meiden ook technisch elke week sterker.

Tempo omhoog
En zo was het vaak genieten langs de lijn op zaterdag! Meisjes D1 verraste niet alleen de tegenstander, maar ook de eigen coaches met hun spel... De eerste seizoenshelft eindigden ze in de top 3 en daarom mochten ze na de winterstop van start gaan in een nieuwe poule met de top 3 teams uit deze regio. Dit betekende dat er weer een tandje bij moest! Het tempo ging weer wat omhoog: dat was aanpoten, maar zeer leerzaam. Maar de rek was er nog niet uit: het team stond ook in deze poule haar mannetje. En dat werd beloond met een mooie derde plek!

Bedankt voor jullie inzet!
Meiden, bedankt voor dit mooie seizoen en het prachtige kampioenschap in de zaal. Dank voor jullie inzet, en dank aan Ilvy en Ton, Lauke en Danja voor de trainingen. Jullie coaches Hugo, Patricia en Cyril zijn trots op jullie. En dank aan alle ouders die er elke zaterdag stonden voor jullie.

Veel succes volgend jaar!

Patricia, Hugo, Cyril






 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Suus van den Broek
Anneloes Roubos - Wessels Boer
Wedstrijdschema
Teams