Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
6-6-2016
Spannend slot competitie: Meisjes A1 wint tegen Hopbel en wordt kampioen!

Door met 2-1 te winnen tegen De Hopbel - Schijndel, is Meisjes A1 op 4 juni kampioen geworden tijdens de voorjaarscompetitie 2016. Deze was redelijk vergelijkbaar met de herfstcompetitie: één tegenstander waar ze moeite mee hebben en de andere wedstrijden winnen. Liet Geel-Zwart uit Veghel in de herfst geen steken vallen, nu was Helmond de geduchte tegenstander.

Coach Henry van Zutphen: "Dit team is een samenvoeging van het meisjes A1 en A2 team van vorig jaar. Vanaf het begin klikt het goed tussen de speelsters en is er een leuk en enthousiast team ontstaan. Meiden die wat voor elkaar over hebben. Een team dat er staat en waar de patronen en posities helder zijn. Waar af en toe super hockey wordt gespeeld. Maar waar ook af en toe door onoplettendheid en onnodige twijfel foutjes gemaakt worden, waardoor we niet genoeg schoren en een goal teveel tegen krijgen. Maar eerlijk is eerlijk: we vechten ons terug in de wedstrijd als dat nodig is!

In de eerste seizoenshelft was de opkomst erg hoog. Helaas is het na de winterstop wat lastiger om het team compleet op de been te krijgen. Gelukkig krijgen we het steeds voor elkaar om met hulp van speelsters uit andere teams met een compleet team de wedstrijden te spelen.

Het team bestaat uit: Anne, Lisan, Nadine, Iris, Amy, Meike, Lizy, Merel, Elianne, Lotte, Pauline, Amber en Jasmijn. We worden nu kampioen in de 3e klasse. Mijn collega coach Pieter van Eijk en ik hebben de overtuiging als we langer zo samengespeeld hadden en de meiden veel vaker kwamen trainen (want ja, daar is de opkomst veel minder), we een aardig potje zouden kunnen hockeyen en goed op onze plaats zouden zijn in de 2e klasse."

Foto's: zie hieronder -> http://www.hdlhockey.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=578&Volledig=1







 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Lotte van Beek - Bongers
Wedstrijdschema
Teams