Inloggen
Activiteiten
terug naar vorige scherm
7-3-2016
Hockeyclub HDL vraagt steun van de Gemeente Bernheze en de politiek

Hockeyclub HDL snakt naar een nieuw kunstgrasveld en wil bezoekers niet blijven teleurstellen. Secretaris Anja Bekkers: "Onze club groeit nog steeds. Er is vooral aanwas van jeugdleden en die trainen met name in de vroege avond. De wedstrijden spelen zij op de zaterdagmorgen en aansluitend spelen de junioren. Zelfs met heel goed plannen krijgen we het niet meer rond zonder dat we uitlopen."

Voorzitter Camiel Aarts: "Onze club is de grens van 260 leden al 6 jaar geleden overschreden en sindsdien zijn we in gesprek met de Gemeente Bernheze over uitbreiding met een extra (pupillen)veld. Dat leidde ertoe dat er vorig jaar nog slechts een hamerslag nodig was vóór we met de aanleg van een nieuw veld konden beginnen. Wat gebeurde er? De gemeente besloot opeens andere prioriteiten te stellen en wij hadden het nakijken."

Beide bestuursleden begrijpen dat een gemeente keuzes moet maken, maar de problemen van de club beginnen nu toch groot te worden. Camiel: "Daarom hebben we twee weken geleden opnieuw een brandbrief aan de gemeente Bernheze gestuurd. We kunnen de mensen niet blijven teleurstellen en hopen op meer steun, ook uit de politiek, zodat er dit jaar wel een oplossing komt."







 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Wedstrijdschema
Teams