Inloggen
Activiteiten
Statistieken
zaterdag 27 mei 2017
Aantal leden (info) 259
Nu online 20
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 83,8%
Nieuws
19-5-2017
Hockey voor heren

 
Betreft:  Hockey voor heren
 
Binnen Hockeyclub HDL zijn naast de jeugdteams ook Heren Recreanten actief. We trainen 1x per 2 weken op vrijdagavond. Naast de sportieve uitdaging is het gezellig!
 
Lees meer >>
13-5-2017
Nieuw jeugdveldje

Vorige week heeft het College van Burgemeester en Wethouders een bedrag van € 25.000,- extra beschikbaar gesteld voor de aanleg van 'ons' nieuwe jeugdveld. Vorig jaar had de gemeenteraad reeds € 135.000,- daarvoor vrijgemaakt. Aanvankelijk was het de bedoeling om het nieuwe veldje achter het huidige voetbalveld van Avesteyn aan te
Lees meer >>

Reageer

1-5-2017
Gezocht: Coördinator Benjamins & Jongste Jeugd

We zijn op zoek naar een lid of ouder die binnen de Technische Commissie de coordinatie van de Benjamins & Jongste Jeugd op zich wil nemen. Vind jij het leuk om nieuwe leden te verwelkomen en wegwijs te maken binnen de club, teams in te delen en aanspreekpunt te zijn voor coaches, trainers en ouders van de jeugd? Meld je dan nu aan
Lees meer >>
11-4-2017
Clubkampioenschappen Shoot Out 2017: gezellig en spannend!

Voor de derde keer hebben we op zondag 7april de Clubkampioenschappen Shoot Out tot 17 jaar georganiseerd. Daarbij nemen spelers een serie vrije ballen en degene met de meeste doelpunten is de winnaar.
Lees meer >>
22-3-2017
Mini-Slotdag 17 juni 2017

Elk jaar vindt de KNHB  Mini-Slotdag  plaats, dit super gezellige evenement is een leuke afsluiting van het hockeyseizoen  voor de Jongste Jeugd (F en E teams). Het is een officiële speeldag dus alles teams worden verwacht! Zet deze datum dus alvast in je agenda!
Lees meer >>
14-3-2017
Eerste speelminuten nieuw jongensteam HDL

Zaterdag 11 maart was een spannende dag voor de kleine mannen van HDL. Hun team, Jongens F1, speelde voor het eerst een competitiewedstrijd. Normaal gesproken trainen ze met 9 jongens en voor deze wedstrijd kon HDL beschikken over Martijn, Thierry, Sebas, Ties, Eize, Bram en invalster Pip.
Lees meer >>
11-3-2017
Officieel momentje op de club vandaag: overhandiging nieuwe Clubalbum

Officieel momentje op de club: vanmiddag overhandigde Niels Merkelbach, bedrijfsleider Jumbo Heeswijk-Dinther, een sprankelend Hockeyclub HDL Clubalbum aan onze voorzitter Camiel Aarts. Vers van de pers: het ziet er fantastisch uit!
 
Lees meer >>

Reageer

10-3-2017
Morgen krijg je je persoonlijke exemplaar van het Clubalbum

Wow, het Clubalbum is echt mooi geworden! We zijn er blij mee en trots op. Morgen krijg je jouw persoonlijke exemplaar van je coach. Blader er maar eens op je gemak doorheen   Bedankt Jumbo!

Lees meer >>

Reageer

1-3-2017
Bijna zover: een prachtig clubalbum van onze hockeyclub!

Bijna zover: een prachtig clubalbum van onze hockeyclub! Met heel veel dank voor de fantastische foto's van Ronald van Hastenberg en Ad van Asseldonk. Anja Bekkers deed de eindredactie en maakte er een mooi geheel van. En Rob van den Berg zorgde voor de coördinatie en samen met de Sponsorcommissie voor de advertenties. Helemaal top!

Lees meer >>

Reageer (1 reacties)

26-2-2017
Wim van Rosmalen Lid van verdienste

Vanwege het 5-jarig bestaan van ons Heren Recreantenteam eind september 2016 werd toen een mixed jubileumwedstrijd gespeeld met/tegen Dames Recreanten. Na afloop vond in het clubhuis nog een gezellig samenzijn plaats. Bij die gelegenheid werd de oprichter en 'aanjager' van het Heren Recreantenteam, Wim van Rosmalen, in het zonnetje gezet en
Lees meer >>

Reageer

29-1-2017
Materialenbeheer

Beste teams,
 
Ik zal me eens even voorstellen! Ik ben Minka Hexspoor en woon sinds 2012 in Dinther. Onze dochter Elize speelt nu voor het tweede seizoen bij de F-jes. Eind vorig jaar zag ik de noodoproep voor de functie 'materialenbeheer', en heb ik de stap gewaagd en het materialenbeheer overgenomen van Robert
Lees meer >>
2-9-2014
Nieuw: Lisa Hockey app, handig voor coach, trainer, spelers en ouders!

Goed nieuws voor coaches, trainers, spelers en ouders: vanaf vandaag kun je gebruik maken van de Lisa Hockey app . Hiermee ben je helemaal up-to-date met alle nieuwtjes, je wedstrijden, teamleden, route naar andere clubs, de uitslagen, enz. Bovendien kun je gemakkelijk contact opnemen met je teamgenoten, trainers en coaches.

Lees meer >>


Bijlage: Lisa Hockey_app.pdf

Reageer (9 reacties)


Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Nieuws
Klik hieronder op Facebook,
Twitter of de Standenmotor
van de KNHB
Club Competitie
1. Jongens B1
2. Meisjes C1
3. Meisjes D1
4. Meisjes B1
5. Meisjes C1-zaal
hele clubcompetitie..
Wedstrijdschema
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 34% |week: %

Teams